HOME  |  Items  |  Vacature van de week: enthousiaste vrijwilligster bij Girls Only

Vacature van de week: enthousiaste vrijwilligster bij Girls Only

Voor de Girls Only-activiteiten wordt een enthousiaste vrijwilligster gezocht. Gezocht wordt een vrijwilligster die zich kan goed inleven in de doelgroep en die kan helpen met voorbereiden en begeleiden. ‘Girls Only’ is de naam voor door Stichting Welzijn Nunspeet georganiseerde gezellige avonden voor meiden uit groep 8 en de 1e en 2e klas van het voortgezet onderwijs. De avonden vinden een keer per maand plaats op vrijdag van 19.00-21.00 uur. Ze worden meestal gehouden in het eigen jongerencentrum in de Garage in Veluvine. Girls Only zit vol met activiteiten waar ontmoeting en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Elke maand heeft een eigen thema met bijbehorende activiteiten als sporten, spellen spelen, of creatief bezig zijn.

Men is op zoek naar iemand die creatieve ideeën heeft en goed kan luisteren en signaleren. Er wordt gewerkt in een klein en betrokken team van drie vrijwilligers en een professional. Het heeft de voorkeur om de samenstelling van het team divers te houden. Aangezien er al twee wat jongere vrijwilligsters zijn, zou het fijn zijn er een iets oudere bij te krijgen, bijvoorbeeld iemand die moeder is van kinderen in dezelfde leeftijd als die van de doelgroep.

Is dit vrijwilligerswerk iets voor jou? Neem dan contact op met Jorine Littel van Stichting Welzijn Nunspeet: tel. 0341-252020 of jorine@welzijnnunspeet.nl.

Op zoek naar ander vrijwilligerswerk? Kijk dan verder op deze website, of kom langs in Veluvine op dinsdag-, woensdag- of donderdagochtend.