HOME  |  Items  |  Scholing

Scholing

Regelmatig wordt er een workshopcarrousel georganiseerd voor vrijwilligers. Tijdens de carrousel kunnen vrijwilligers kiezen uit een breed aanbod aan workshops die een bijdrage leveren aan hun vrijwilligerswerk.  Onderwerpen die voorbij kunnen  komen zijn grenzen stellen, social media, projecten schrijven, verschillende aspecten van communicatie, en of een workshop over een bepaald ziektebeeld. Er wordt zo veel mogelijk ingespeeld op de behoefte van de vrijwilliger. De workshopcarrousel wordt gecombineerd met een gezamenlijke maaltijd, zodat men elkaar ook beter kan leren kennen.
Ook zijn er mogelijkheden tot het volgen van specifieke scholing, bijvoorbeeld op het gebied van EHBO vaardigheden.

De leefbaarheidsalliantie Gelderland biedt verschillende trainingen en workshops aan voor vrijwilligers om zich verder te ontwikkelen. Klik hier voor de flyer. Voor meer informatie kun je de website  https://leefbaarheid.gelderland.nl bezoeken.

Als u een suggestie heeft voor een workshop, of zelf een workshop wilt geven, dan bent u van harte uitgenodigd om contact op te nemen met het Servicepunt. Een gesprek hierover is altijd prettig!

Mocht u als vrijwilligersorganisatie merken dat er behoefte is aan kennis en informatie over een bepaald onderwerp, dan kunt u contact opnemen met het Servicepunt. We denken graag met u mee over hoe dat het beste vormgegeven kan worden!